Diensten

Onze diensten

Nieuwbouw, Renovatie & onderhoud

Nieuwbouw dakservice

Nieuwbouw

Gaat u een nieuw huis bouwen en bent u opzoek naar de uitgelezen partner op het gebied van duurzame dakbedekking? Aerts dakservice geeft u graag deskundig en professioneel advies.

renovatie

Renovatie

Heeft u een lekkage of wilt u juist een lekkage voorkomen? Middels een dakrenovatie door Aerts dakservice is uw dak weer 100% waterdicht en kan uw dak er weer jaren tegenaan.

Onderhoud

Onderhoud

Om een dakrenovatie te voorkomen is degelijk dakonderhoud een vereiste. Aerts dakservice bied de juiste oplossing op het gebied van onderhoud. Zo hoef u zich geen zorgen te maken over uw dak.

Nieuwbouw dakservice

Nieuwbouw

Wanneer u een nieuw huis laat bouwen is het dak prioriteit nummer 1. U wilt natuurlijk vanaf het eerste moment maximaal van uw nieuwe woning kunnen genieten, daarom is een dak van goede kwaliteit enorm belangrijk. Aerts dakservice voorziet uw nieuwbouw woning dan ook van een duurzaam nieuwe dak van de beste kwaliteit.

Wij zijn gespecialiseerd in Bitumen dakbedekking dat er om bekend staat een lange levensduur te hebben. 

renovatie

Renovatie

Een dak renovatie is een klus die je maar een keer hoopt uit te hoeven voeren. Is uw aanbouw of tuinhuis toe aan een nieuw dak? Dan is Aerts dakservice de uitgelezen partner om samen met u tot de beste oplossing te komen. 

Nadat wij uw dak hebben gerenoveerd bieden wij ook passend onderhoud aan om het dak in de beste conditie te houden. 

Onderhoud

Onderhoud

Om schade aan uw nieuwe dak te voorkomen is het van belang dat u passend onderhoud uitvoert voor uw soort dakbedekking. Wanneer u uw dak goed laat onderhouden gaat uw dak vaak jaren langer mee dan wanneer u geen onderhoud aan uw dak behoeft. 

Aerts dakservice verzorgt momenteel voor meerdere klanten het dakonderhoud, waardoor we precies weten welk onderhoud uw dak behoeft. 

Aerts dakservice

Laat ons contact opnemen

Wilt u worden teruggebeld? Vul dan hieronder uw naam en telefoonnummer toe en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.